10 logo’s van het afgelopen jaar waar wij trots op zijn!

1. Tafelvanzeven

www.tafelvanzeven.nl

2. The Nanny Line

www.nanny-line.com

3. Visual Impact

www.visualimpact.nl

4. Het Beeldhuis van Nederland

www.beeldhuisvannederland.nl

5. Restaurant Plan C Rotterdam

www.plancrotterdam.nl

6. ProControls & Scheduling

7. Beeldstudio

8. Sloterplas Management

www.sloterplas-management.nl

9. Meedoen?! – Sophia Revalidatie

www.meedoen-nah.nl

10. BRASSOciety

www.brassociety.com

Op dit moment…

Op dit moment…

…wordt er hard gewerkt aan een webwinkel voor Ferme Ghislaine Borie! Deze Franse ‘Ferme Quercynoise’ in Catus heeft de studio uitgekozen om een online winkel te realiseren waar zowel geconserveerde als verse boerderijproducten gekocht kunnen worden zoals foie gras, paté, confits en viande de boeuf. Mooie opdracht waarbij, tot groot genoegen (!), veelal buiten het kantoor wordt gewerkt. We reizen af naar de boerderij dat ver van de grote steden en middenin op het idyllische Franse platteland gelegen ligt. Hier worden alle producten onder handen genomen, gecategoriseerd en gefotografeerd en soms ook geproefd… Houd onze website in de gaten voor verdere ontwikkelingen!

Maandag

Maandag

De ochtend breekt aan en ik ben in de oude mini onderweg richting Chateau de Lacomte Country Club midden in de natuur van Parc du Quercy, Carlucet. Onderweg springen er net twee herten over de weg in de richting van de wei in het dal. De zon breekt door en het belooft een mooie dag te worden. In Carlucet werk ik samen met de Engelse Stuart en Sheila Coe aan het afronden van de nieuwe website. Het wordt een mooie website met een boekingsysteem. Een grote verandering ten opzichte van de huidige website.

Dan vertrek ik in de middag richting Catus. Ongeveer 40 km in westelijke richting van Carlucet. Onderweg rij ik over heuvels, door dalen en kleine dorpjes, door donkergroene naaldbossen, langs grote kuddes ‘Caussenarde’ schapen en grazende koeien en in de lucht zweeft hier en daar een buizerd. Soms doemen er ineens adembenemende vergezichten op, met als het helder weer is, op de horizon kleine donkere contouren van de Pyreneeën.

Vervolgens kom ik aan op mijn andere locatie: Eendenboerderij Ferme de Siffray van Ghislaine Borie. We werken aan het realiseren van een webwinkel en vandaag worden er foto’s gemaakt. Gedurende een paar uur zijn we met de fijnste producten heen en weer. Aan het einde van de dag vliegen de kraanvogels over en allemaal kijken we en wijzen we ernaar. Kraanvogels betekenen: Lente!

Dan is de dag voor bij en krijg ik nog wat producten in mijn handen gedrukt. In de auto geniet ik voor de laatste keer van de ondergaande zon en de roodgloeiende lucht. Eenmaal thuis is het al nacht en pikdonker.

Dit was maandag. Zomaar een normale doordeweekse dag. Maar dit was één en al schoonheid. Wat vind ik dit leuk om te mogen doen en wat heb ik een plezier in mijn werk!