Wij creëren voor u de sterkste ontwerpen.

Responsive websites

Een goed ontworpen website is altijd responsive. Met andere woorden: mobiel gebruiksvriendelijk. Een responsive website kan op een desktop, laptop, tablet en smartphone op elke gewenst moment gebruikt en bezocht worden, en Google verwelkomt responsive websites met open armen! Als wij uw website mogen ontwerpen ontvangt u van ons altijd meerdere ontwerpen, mock-ups, die aan de hand van een moderne grafische vormgeving en een sterke architectuur laten zien hoe uw website er responsive uit komt te zien. Na uw goedkeuring ontwikkelen wij de website met behulp van WordPress, een betrouwbaar CMS, die u zelf zonder technische kennis, kunt onderhouden.

Boutique-en-ligne-lot-46

Webwinkels

Online winkelen: Sinds enkele jaren een activiteit waar we allemaal gebruik van maken. We vinden het allemaal prettig om snel ons gewenste product te vinden op een mooie overzichtelijke website via onze desktop, laptop, tablet of smartphone. Een website waarop je niet alleen in fijn te gebruiken categorieën kan zoeken naar een artikel, maar waarop je door de fijne sfeer ook nog eens wat langer zou willen blijven. Wie weet vind je nog iets anders…

Zo’n webwinkel kunnen wij voor u realiseren. Wij begeleiden u door het hele proces van ontwerpen en bouwen waar eigenlijk nooit een einde aan komt. Een winkel groeit namelijk altijd door en dat geldt ook voor uw webshop! Wat wij doen? Wij onderzoeken uw doelgroep, we bespreken alle wensen en behoeften, we bouwen aan een gebruiksvriendelijke architectuur, we creëren moderne, mooie, effectieve en consistente ontwerpen voor desktop, tablet en smartphone. Daarnaast ontwikkelen wij uw webwinkel met WooCommerce en WordPress als basis, we zorgen ervoor dat Google uw webshop leert kennen en uiteraard gaan we testen, testen en nog eens testen. Uiteindelijk willen wij maar één doel behalen: een winstgevende webwinkel!

Charte-Graphique-Lot-46

Grafisch ontwerpen

In de studio zijn wij het liefst de hele dag bezig met het creëren van nieuwe, of het aanpassen van bestaande visuele identiteiten. Maar al te graag halen wij al onze creatieve vaardigheden uit de kast om een nieuw of bestaand bedrijf, merk of product een moderne, herkenbare en onderscheidende uitstraling te geven. Een logo als belangrijkste elementen, gevolgd door een combinatie van kleuren, typografie, illustraties, pictogrammen, foto’s en nog veel meer elementen, bepalen hoe uw bedrijf eruit komt te zien. Het eerste moment waarop uw doelgroep kennis maakt met uw merk is een kort en uniek moment waarop alles moet kloppen. De studio helpt u graag bij het vaststellen van uw identiteit, zodat u de juiste aandacht krijgt of het juiste moment. Uw identiteit ziet u terug in uw logo, op uw website, visitekaart, briefpapier, flyer, poster, menukaart, etc. Het zal zorgen voor uw voornaamste doel en dat is herkenbaarheid!

referencement-naturel-de-site-internet-lot-46-icon

Online Marketing

Wanneer een website ontwikkeld en af is, is het niet tijd om stil te zitten. Nu begint het namelijk pas! De site moet gaan leven, bezocht worden, conversie creëren en winst maken. Met een slimme inzet van online marketing zorgt u ervoor dat uw site interactief, zichtbaar en vindbaar is. Met heldere strategieën en de juiste middelen kunt u binnen uw gewenste tijd uw doelstellingen behalen. Wij helpen u daar graag bij. Door goede webteksten te schrijven en logische zoekwoorden te bepalen kunnen we ervoor zorgen dat u gaat opvallen bij uw doelgroep en dat u snel voor hen vindbaar zal zijn. Deze manier heet zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zorgt ervoor dat uw website toegankelijk wordt voor uw potentiële klanten. De perfecte match zal hoog scoren. En laat dit nu net uw doel zijn! Daarnaast kan social media ook een heel effectief middel zijn om uw doelgroep aan te spreken. Welke kanalen daarvoor geschikt zijn hangt af van uw doelstellingen. Ook e-mailmarketing zorgt ervoor dat mensen op uw website kunnen terugkomen. Alleen met de juiste aanpak kunnen wij er samen voor zorgen dat u straks online succes creëert!