Maandag - Création site internet et graphiques harmonieuses
3307
post-template-default,single,single-post,postid-3307,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Maandag

Maandag

De ochtend breekt aan en ik ben in de oude mini onderweg richting Chateau de Lacomte Country Club midden in de natuur van Parc du Quercy, Carlucet. Onderweg springen er net twee herten over de weg in de richting van de wei in het dal. De zon breekt door en het belooft een mooie dag te worden. In Carlucet werk ik samen met de Engelse Stuart en Sheila Coe aan het afronden van de nieuwe website. Het wordt een mooie website met een boekingsysteem. Een grote verandering ten opzichte van de huidige website.

Dan vertrek ik in de middag richting Catus. Ongeveer 40 km in westelijke richting van Carlucet. Onderweg rij ik over heuvels, door dalen en kleine dorpjes, door donkergroene naaldbossen, langs grote kuddes ‘Caussenarde’ schapen en grazende koeien en in de lucht zweeft hier en daar een buizerd. Soms doemen er ineens adembenemende vergezichten op, met als het helder weer is, op de horizon kleine donkere contouren van de Pyreneeën.

Vervolgens kom ik aan op mijn andere locatie: Eendenboerderij Ferme de Siffray van Ghislaine Borie. We werken aan het realiseren van een webwinkel en vandaag worden er foto’s gemaakt. Gedurende een paar uur zijn we met de fijnste producten heen en weer. Aan het einde van de dag vliegen de kraanvogels over en allemaal kijken we en wijzen we ernaar. Kraanvogels betekenen: Lente!

Dan is de dag voor bij en krijg ik nog wat producten in mijn handen gedrukt. In de auto geniet ik voor de laatste keer van de ondergaande zon en de roodgloeiende lucht. Eenmaal thuis is het al nacht en pikdonker.

Dit was maandag. Zomaar een normale doordeweekse dag. Maar dit was één en al schoonheid. Wat vind ik dit leuk om te mogen doen en wat heb ik een plezier in mijn werk!

No Comments

Post A Comment