MMDS ontwerpt en ontwikkelt nieuwe website voor Vestius Advocaten - Création site internet et graphiques harmonieuses
4150
post-template-default,single,single-post,postid-4150,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

MMDS ontwerpt en ontwikkelt nieuwe website voor Vestius Advocaten

MMDS ontwerpt en ontwikkelt nieuwe website voor Vestius Advocaten

Het aan de Herengracht in Amsterdam gevestigde advocatenkantoor Vestius heeft besloten om de huidige website een compleet nieuwe uitstraling te geven. Waarom? De website voldoet niet voldoende meer aan de huidige eisen. Het is belangrijk dat de website zich automatisch aanpast aan grotere en kleinere beeldschermen, waardoor de website bruikbaar is op mobiele telefoons en tablets. Daarnaast oogt de website niet modern genoeg. Het fotomateriaal past niet bij het imago van Vestius evenals de huisstijl met de kleuren en lettertypes.

Vestius wenst een website die meer rust uitstraalt en een juiste persoonlijke sfeer toont. Ze wil laten zien wie zij is in de vorm van mooie foto’s, films en goede begrijpelijke teksten en kiest MMDS om dit project uit te voeren. In het prachtige statige pand aan de Herengracht hebben wij vorige week een strategische sessie gehouden om de doelgroep te leren kennen en de visie en kernwaarden van Vestius te begrijpen. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar een leuke samenwerking!

Vragen over dit project?

Bel +33 6 16 68 49 08 of neem contact op

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.