ETNA Kindercoaching

Ontwerp en ontwikkeling website & Fotografie

Kindercoach Anja van der Hoek, van ETNA Kindercoaching in Dordrecht, benaderde mij aan het einde van de zomer om ETNA’s website opnieuw vorm te geven. De website was verouderd, niet gebruiksvriendelijk op mobiel en weerspiegelde niet voldoende Anja’s werkwijze als kindercoach.

Tijdens mijn bezoek in Nederland gingen Anja en ik om de tafel zitten en luisterde ik aandachtig naar haar wensen. Ook kreeg ik een rondleiding in de blokhut, de werkplek, in de tuin. De hut is een ontzettende gezellige plek waar ieder kind zich direct op zijn gemak voelt. Ik ervaarde precies hetzelfde.

Ik maakte dus beter kennis met ETNA Kindercoaching en gaf Anja nog wat tips vanuit mijn eigen visie om een website te bouwen die precies laat zien wie Anja is en wat ETNA doet en voor een kind kan doen.

Samen met Anja en Lars (als figurant) mocht ik een middagje mee op pad om foto’s te schieten. We kozen voor sfeerbeelden binnen de blokhut en buiten in de natuur. Allemaal beelden die Anja’s werkwijze presenteren.

ETNA, metafoor en vulkaan op Sicilië, vormt de leidraad op de website. De visie van ETNA is: “Net als een vulkaan heeft ieder kind zijn eigen innerlijke kracht. Deze natuurlijke bron van energie is soms verborgen. Dit kan leiden tot boosheid, verdriet of angst. Bijna ETNA Kindercoaching leert het kind deze energie positief te gebruiken in plaats van tot een negatieve uitbarsting te komen. Als een kind zijn eigen innerlijke kracht kan inzetten, gaat de lava stromen. Het zelfvertrouwen groeit. Op de vruchtbare grond die achterblijft kan het kind zich verder ontwikkelen.”


Malou Moor Design Studio heeft mijn website www.etnakindercoaching.nl prachtig vernieuwd en verbeterd. De creativiteit en betrokkenheid van Malou is groot. Zij nam alle tijd om rond te kijken in mijn blokhut, kroop in de huid van mij als kindercoach en in die van mijn cliënten en had snel in de gaten, wat er “miste” op de website: het groen van de natuur, die zo belangrijk is in mijn werk! Ze maakte mooie foto’s en creëerde een mooi geheel, met behoud van mijn meest favoriete onderdelen en logo. Ik ben heel blij met haar èn mijn nieuwe website. Anja van der Hoek

ETNA Kindercoaching