Roulottes du Raxol

Roulottes du Raxol

Roulottes du Raxol

Ontwerp, ontwikkeling, fotografie en hosting website

Ongeveer 125km ten Zuiden van waar ik woon in Frankrijk ligt het prachtige gebied van de Tarn. Landelijk, rustig (niet heel toeristisch), bossen, rivieren, wijngaarden en dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Eén van die dorpjes heet Montvalen. Gelegen op een heuvel kijkt het uit over de, in de zomer, knalgele zonnebloemvelden. Aan de voet van de heuvel bevindt zich de boerderij van Peter en Rita Kerkhoff. Een prachtig ruimtelijk domein met een mooie tuin, heerlijk zwembad, dieren en sinds kort een pipowagen te huur (twee andere pipowagens zijn in aanbouw).

Voor deze prachtige plek mocht ik een website ontwerpen en ontwikkelen! En dat heb ik maar al te graag gedaan. Op de website kun je de omgeving en de pipowagens bewonderen en een vakantie boeken. Naast het ontwerpen heb ik de foto’s rond- en in de pipowagen mogen maken. Tevens beheer ik ook de Facebook en Instagram pagina.

Serge Langestraat Uitvaartverzorging

Serge Langestraat Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Serge Langestraat

Ontwerp, ontwikkeling en hosting website

Serge Langestraat is een uitvaartondernemer in de regio Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Voor Serge is het belangrijk om een website te hebben die past bij zijn karakter: Persoonlijk, warm en betrokken. Eigenschappen die Serge helpen om mensen bij te staan bij het regelen van een (persoonlijke) uitvaart. Serge benaderde mij om een passende huisstijl te maken met een website.

Vanuit Frankrijk reisde ik terug naar Breda om samen met Serge zijn wensen te bespreken. Aan de hand hiervan ontwierp ik een online en offline design en de website. Geen eenvoudige opdracht, want hoe tref je de juiste toon voor een uitvaartonderneming? Hoe spreek je op de juiste manier de doelgroep aan? Wij kozen voor een rustig, minimalistische uitstraling. De teksten werden geschreven door tekstschrijver Bianca Helmens van www.tekstbureaubijdehand.nl (Dordrecht) die tevens hielp bij de zoekmachineoptimalisatie.

Samen naar een oplossing

Samen naar een oplossing

Samen naar een oplossing

Website ontwerp en ontwikkeling – WordPress

Bemiddeling door Laura Haket, MfN Registermediator, in een vertrouwelijke sfeer; onder begeleiding van een onpartijdige en onafhankelijke mediator het conflict uit de wereld helpen.