Les Vieilles Granges

Les Vieilles Granges

Les Vieilles Granges

Ontwerp en ontwikkeling website

Twee authentieke, mooi ingerichte gîtes gelegen in de zonnige en natuurlijke Franse regio de Dordogne.

ETNA Kindercoaching

ETNA Kindercoaching

ETNA Kindercoaching

Ontwerp en ontwikkeling website & Fotografie

Kindercoach Anja van der Hoek, van ETNA Kindercoaching in Dordrecht, benaderde mij aan het einde van de zomer om ETNA’s website opnieuw vorm te geven. De website was verouderd, niet gebruiksvriendelijk op mobiel en weerspiegelde niet voldoende Anja’s werkwijze als kindercoach.

Tijdens mijn bezoek in Nederland gingen Anja en ik om de tafel zitten en luisterde ik aandachtig naar haar wensen. Ook kreeg ik een rondleiding in de blokhut, de werkplek, in de tuin. De hut is een ontzettende gezellige plek waar ieder kind zich direct op zijn gemak voelt. Ik ervaarde precies hetzelfde.

Ik maakte dus beter kennis met ETNA Kindercoaching en gaf Anja nog wat tips vanuit mijn eigen visie om een website te bouwen die precies laat zien wie Anja is en wat ETNA doet en voor een kind kan doen.

Samen met Anja en Lars (als figurant) mocht ik een middagje mee op pad om foto’s te schieten. We kozen voor sfeerbeelden binnen de blokhut en buiten in de natuur. Allemaal beelden die Anja’s werkwijze presenteren.

ETNA, metafoor en vulkaan op Sicilië, vormt de leidraad op de website. De visie van ETNA is: “Net als een vulkaan heeft ieder kind zijn eigen innerlijke kracht. Deze natuurlijke bron van energie is soms verborgen. Dit kan leiden tot boosheid, verdriet of angst. Bijna ETNA Kindercoaching leert het kind deze energie positief te gebruiken in plaats van tot een negatieve uitbarsting te komen. Als een kind zijn eigen innerlijke kracht kan inzetten, gaat de lava stromen. Het zelfvertrouwen groeit. Op de vruchtbare grond die achterblijft kan het kind zich verder ontwikkelen.”


Chantal Bakhuis

Chantal Bakhuis

Chantal Bakhuis

Ontwerp en ontwikkeling website

Chantal Bakhuis is conceptontwikkelaar, presentatrice en creatief ondernemer van Kickzy; energiek en creatief concept in Haarlem waar ik tevens ook eerder de website voor heb ontwikkeld. De website is het digitale visitekaartje van Chantal. Hier kunt u alles lezen over haar vaardigheden, initiatieven en publicaties.

Roulottes du Raxol

Roulottes du Raxol

Roulottes du Raxol

Ontwerp, ontwikkeling, fotografie en hosting website

Ongeveer 125km ten Zuiden van waar ik woon in Frankrijk ligt het prachtige gebied van de Tarn. Landelijk, rustig (niet heel toeristisch), bossen, rivieren, wijngaarden en dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Eén van die dorpjes heet Montvalen. Gelegen op een heuvel kijkt het uit over de, in de zomer, knalgele zonnebloemvelden. Aan de voet van de heuvel bevindt zich de boerderij van Peter en Rita Kerkhoff. Een prachtig ruimtelijk domein met een mooie tuin, heerlijk zwembad, dieren en sinds kort een pipowagen te huur (twee andere pipowagens zijn in aanbouw).

Voor deze prachtige plek mocht ik een website ontwerpen en ontwikkelen! En dat heb ik maar al te graag gedaan. Op de website kun je de omgeving en de pipowagens bewonderen en een vakantie boeken. Naast het ontwerpen heb ik de foto’s rond- en in de pipowagen mogen maken. Tevens beheer ik ook de Facebook en Instagram pagina.

Serge Langestraat Uitvaartverzorging

Serge Langestraat Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Serge Langestraat

Ontwerp, ontwikkeling en hosting website

Serge Langestraat is een uitvaartondernemer in de regio Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Voor Serge is het belangrijk om een website te hebben die past bij zijn karakter: Persoonlijk, warm en betrokken. Eigenschappen die Serge helpen om mensen bij te staan bij het regelen van een (persoonlijke) uitvaart. Serge benaderde mij om een passende huisstijl te maken met een website.

Vanuit Frankrijk reisde ik terug naar Breda om samen met Serge zijn wensen te bespreken. Aan de hand hiervan ontwierp ik een online en offline design en de website. Geen eenvoudige opdracht, want hoe tref je de juiste toon voor een uitvaartonderneming? Hoe spreek je op de juiste manier de doelgroep aan? Wij kozen voor een rustig, minimalistische uitstraling. De teksten werden geschreven door tekstschrijver Bianca Helmens van www.tekstbureaubijdehand.nl (Dordrecht) die tevens hielp bij de zoekmachineoptimalisatie.

Visitekaartje

Advertentie